pucko

Design

Alla inlägg för nyckelorden Design, Spel, Inredning, Layout och Hemsida
 • Moriabakgrund
  Moriabakgrund
  Bakgrund som passar perfekt pÄ lÄsskÀrmen pÄ din iPhone, har gjort en version för iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6 och iPhone 6 Plus samt iPad. Sen Àven för desktoppen sÄ klart!
  / Sandman ,
 • Uppdaterad mat-ikon
  Uppdaterad mat-ikon
  Den gamla ikonen för mat, eller recept, var till Ären helt klart. Nu har jag uppdaterat den sÄ den Àr lite modernare helt enkelt!
  / Sandman ,
 • Red Dead Redemption
  Red Dead Redemption
  Jag Àlskar verkligen det hÀr spelet. Man kör som John Marston i en öppen vÀrld som utspelar sig i vilda vÀstern. Mycket skjuta, rida och allt sÄdant. Dagens teckning Àr pÄ John Marston som Àr huvudfiguren.
  / Sandman ,
 • Atlas fĂ„r ny logotype!
  Atlas fÄr ny logotype!
  Efter nÀstan tio Är sÄ fÄr Atlas en ny logotype! Den förra togs fram 2003 nÄgon gÄng och gjordes i Photoshop med en 3D-renderad men rÀtt ful skiftnyckel pÄ. SÄ det var hög tid att uppdatera den. En helt ny skitftnyckel i mycket bÀttre kvalitet och en jordglob som i alla fall enligt mig ser bÀttre ut.
  / Sandman ,
 • Fire, walk with me
  Fire, walk with me
  Ny bakgrund med lite eldspÄr i rymden, eller nÄgot Ät det hÄllet
  / Sandman ,
 • Jak
  Jak
  För att fira att Jak & Daxter HD Collection har slÀppts sÄ kommer hÀr en liten teckning pÄ Jak himself. OcksÄ för att jag blev tillfrÄgad pÄ Twitter om jag aldrig tecknar nÄgot med spelanknytning, vilket jag ju borde göra sÄ klart.
  / Sandman ,
Diskussion
Ingen diskussion Àn Ingen diskussion Àn