Hoppa direkt till innehåll
Gå med
pucko

Design

Alla inlägg för nyckelorden Design, Spel, Inredning, Layout och Hemsida
 • Rostfärg och IKEA-lampa
  Med en enkel lampa från IKEA för 199 kronor plus den rostfärg som jag använt innan så blir resultatet fantastiskt! Nu ska jag jöpa fler sådana här lampor till spelbordet och matbordet!
  / Sandman , 7 månader sedan
 • Uppdateringar i verkstaden!
  Efter att ha varit nöjd med min verkstad i många år så insåg jag att jag inte använder garaget för att förvara bilen i det, så det vore ju rätt så fränt att utnyttja garaget till verkstaden med, så here we go!
  / Sandman ,
 • Tre billyhyllor blir två
  Billyhyllan är inte den vackraste direkt, men den är billig. En estetisk linje hemma är att blanda vitt med trä på ett enligt mig smakfullt vis. Men billy är antingen vit eller med ekfanér.
  / Sandman ,
 • Buy prints of my maps
  Many of these maps have had hours and hours of work put into them, and I have been asked if people can have the originals to print them, but I think you agree that the most fair way to do it is me selling them to you.
  / Sandman ,
 • Fältsjukhus 616
  När jag gjorde lumpen på nittiotalet så var det på MekB 19 i Boden, och på fältsjukhus 616. När allt närmade sig sitt slut så bestämde vi oss för att vi måste ha en tröja. Eventuellt så ligger mitt exemplar i någon låda på vinden. Av någon anledning så var det jag som illustrerade motivet och det gjorde jag i Freehand vilket var en konkurrent och föregångare till Illustrator på den tiden.
  / Sandman ,
 • Serveringsbricka
  Byggde ihop en liten serveringsbricka till Tina, de vi hade var antingen för små eller för stora, så tog lite mått på en assiett, en kaffekopp och ett glas med juice och byggde en bricka av körsbärsträd. Jag gjorde typ alla misstag man kan göra när jag byggde denna, så mycket jobb fick läggas ned på att fixa idiotiska missar - som till exempel att såga ur handtagen efter man limmat ihop dem. D'oh!
  / Sandman ,
 • Uppdatering av ikoner
  Senaste åren har det helt klart varit en trend med "plattare" och mindre komplicerade ikoner. Över åren har jag producerat tonvis med ikoner i den typiska "3D-stilen" som blev populärt i och med Mac OS X.
  / Sandman ,
 • Renoverat sidobord
  Kanske är på väg att bli lite min grej detta - renovera tråkiga vita bord med lite mer intressanta bordsskivor. Fixade ju ett gammalt vardagsrumsbord på samma vis.
  / Sandman ,
 • Utebord
  Under det nya altantaket jag byggde i höstas så behövde vi ett nytt bord, så vi köpte tio nya stolar i sådan där konstrotting och så satte jag igång och byggde ett stort bord där många ryms runt. Jag valde att köpa limträbalk och använda dominos för att sätta ihop dem till en stor skiva. Limträbalk är ju rätt så formstabilt vilket var tanken.
  / Sandman ,
 • Moriabakgrund
  Bakgrund som passar perfekt på låsskärmen på din iPhone, har gjort en version för iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6 och iPhone 6 Plus samt iPad. Sen även för desktoppen så klart!
  / Sandman ,
 • Uppdaterad mat-ikon
  Den gamla ikonen för mat, eller recept, var till åren helt klart. Nu har jag uppdaterat den så den är lite modernare helt enkelt!
  / Sandman ,
 • Red Dead Redemption
  Jag älskar verkligen det här spelet. Man kör som John Marston i en öppen värld som utspelar sig i vilda västern. Mycket skjuta, rida och allt sådant. Dagens teckning är på John Marston som är huvudfiguren.
  / Sandman ,
 • Atlas får ny logotype!
  Efter nästan tio år så får Atlas en ny logotype! Den förra togs fram 2003 någon gång och gjordes i Photoshop med en 3D-renderad men rätt ful skiftnyckel på. Så det var hög tid att uppdatera den. En helt ny skitftnyckel i mycket bättre kvalitet och en jordglob som i alla fall enligt mig ser bättre ut.
  / Sandman ,
 • Fire, walk with me
  Ny bakgrund med lite eldspår i rymden, eller något åt det hållet
  / Sandman ,
 • Jak
  För att fira att Jak & Daxter HD Collection har släppts så kommer här en liten teckning på Jak himself. Också för att jag blev tillfrågad på Twitter om jag aldrig tecknar något med spelanknytning, vilket jag ju borde göra så klart.
  / Sandman ,